Om oss


            " Vi drivs av att göra uppdragsgivaren framgångsrik"

Yrkesstolthet får oss att se varje uppdrag som en avgörande del i kundens framgångar, oavsett uppdragets längd och omfattning.

Kunden och uppdragsgivaren vill ha tjänster utförda på ett effektiv sätt och vill samtidigt känna sig trygga med att alla inblandade tar sitt ansvar och levererar rätt produkt.

Brist i kommunikation och initiativförmåga kan få uppdragsgivaren att förlora kund och rykte.

Stort engagemang i varje process ska bidra till att kvalitetsbrister inte upprepas.
Med bakgrund inom verkstadsindustrin, pappersindustrin, sågverksindustrin och städbranschen kan vi därför erbjuda följande tjänster:

Industriservice i form av grovstädning av sågverk, pappersbruk mm, erbjuder brandvakt och förebyggande underhåll i form av lagersmörjning, olje- och filterbyten.

Bemanning som produktionsmedarbetare, industriarbetare, processoperatörer, montör, truckförare, grovarbetare, verkstadsarbetare. Med inriktning på företag som är i behov av arbetskraft under några månader, ett par dagar i vecka eller kanske ett par timmar per dag, inom industri eller andra branscher där verksamhetstoppar uppstår.
Svis RGB 20 cmpng
Vi hjälper er gärna med
företagsstädning mot bakgrund av våra gemensamma erfarenheter med allt från trappstädning, städning av manskapsbodar, byggstädning, hemstädning, kontorsstädning, enklare fastighetsskötsel som grovstädning i industrimiljöer.
www.svisstad.nu